THE 7 CORPORATE

EMAS a luat fiinta in anul 2014 si îsi propune sa ofere solutii de finantare nerambursabila tuturor celor care doresc sa dezvolte proiecte utilizând active ale Comisiei Europene.

Ideologia s-a nascut din necesitatea firmelor, asociatiilor, autoritatilor din România de a gasi solutii de accesare a banilor europeni (European Money Access Solutions).

Activitatea principala a companiei este de a identifica solutii de finantare nerambursabila (din fonduri europene, nationale si internationale) pentru clientii sai si, totodata, de a genera proiecte finantate cu fonduri nerambursabile.

Grupul a depus spre aprobare numeroase proiecte, a caror valoare depaseste 300 milioane de euro.

Valoarea EMAS este data atât de experienta expertilor în domeniul fondurilor structurale la nivel national si international, dar si de internationalizarea serviciului de consultanta prin extinderea companiei la Bruxelles.

Este certificata ISO si OHSAS.

OUR EXPERIENCE

Creative Services - 12 years
Insights & Strategy - 10 years
Media Research - 8 years
Marketing Data - 7 years

A WORD FROM COMPANY OWNER

„Am înteles de la bun început importanta crearii unui adevarat parterniat pe termen lung cu fiecare client în parte, un parteneriat în care acesta sa stie ca se poate baza 100% pe seriozitatea, responsabilitateasi competenta noastra”

James Anderson

Econimist / Еntrepreneur / Seven Corporate Founder